ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові демонтують 28 самовільно встановлених рекламних засобів

|

87 порушень вимог Закону України «Про рекламу» та «Правил розміщення зовнішньої реклами у Львові» виявили працівники відділу нагляду за станом зовнішньої реклами КП «Адміністративно-технічне управління». Про це повідомила прес-служба міської ради з посиланням на директора КП «Адміністративно-технічне управління» Василя Скрипичайка.

Усього було обстежено 1 тисячу 280 рекламних конструкцій. Відтак, зафіксовано 16 порушень, які стосуються самовільного встановлення рекламних конструкцій, 48 – незадовільного їх утримання, 26 порушень через відсутність маркування рекламних конструкцій, 12 – через невідповідність рекламних конструкцій дозвільній документації. Крім цього, виявлено 4 випадки порушення законодавства про мови, а також зафіксовано 1 випадок розміщення реклами алкогольних напоїв на відстані меншій ніж 300 метрів прямої видимості від навчального закладу.

За результатами обстежень працівники відділу підготували та скерували порушникам законодавства 79 приписів з вимогою усунення порушень. У зв’язку із невиконанням вимог приписів у встановлені терміни, підготовано та скеровано в управління у справах захисту прав споживачів 63 подання для накладання штрафів на порушників та 1 наказ на примусовий демонтаж 28 самовільно встановлених рекламних засобів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *