ОСТАННІ НОВИНИ

«КРЕДОБАНК» втілює програму допомоги малозабезпеченим

|

«КРЕДОБАНК» 16 липня розпочав Програму співпраці з благодійною організацією Мальтійська Служба Допомоги. Як повідомив під час сьогоднішньої прес-конференції виконавчий директор ВАТ «КРЕДОБАНК» Ігор Гавриляк, співпраця полягатиме в обслуговуванні спеціальних банкових платіжних карток.

Основною метою проекту є популяризація розрахунків пластиковими картками у торгових точках і, водночас, надання підтримки малозабезпеченим верствам населення, особливо дітям з вадами розвитку та дітям-сиротам.

Наразі банк випустив спеціальні платіжні картки Visa Electron , які містять логотипи «КРЕДОБАНКУ» та Мальтійської служби. Від кожної операції, здійсненої за їх допомогою, відраховується 0,5% комісії на користь благочинної організації. «Таким чином, оформивши подібну картку, клієнт матиме змогу зробити власний внесок у хорошу справу без додаткових затрат часу та коштів», – наголосив Ігор Гавриляк.

За словами виконавчого директора банку Івана Феськіва, подібна акція – фактично перша не лише в Україні, а й у Європі. Адже в цьому випадку банк співпрацює не з комерційним партнером, а з благочинною організацією.

«Цей проект для нас є дуже важливим. Маємо надію, що в майбутньому він переросте в щось більше і до нього долучаться інші фінансові установи та організації», – підкреслив координатор проектів Мальтійської служби допомоги Павло Тітко.

Наразі «КРЕДОБАНК» підрахував приблизну суму допомоги. При обороті 50 мільйонів гривень у рік, кошти на благочинність вимірюватимуться десятками, а то й сотнями тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *