ОСТАННІ НОВИНИ

Туристам радять утриматися від подорожей «Золотою підковою Львівщини»

|

Туристам радять утриматися від подорожей на Львівщину. Проте до Львова приїздити можна. Зокрема, Державна служба туризму і курортів радить туристам утриматися від подорожей до пам’яток архітектури Львівщини, які розташовані поряд з місцем аварії потяга з фосфором, аж до оприлюднення офіційної інформації щодо ліквідації аварії. Про це повідомили у прес-службі Державної служби туризму і курортів з посиланням на голову служби Анатолія Пахлю.

За даними управління культури і туризму Львівської облдержадміністрації, на території, яка розташована поблизу місця аварії, є понад 150 пам’яток архітектури національного і місцевого значення. Найвідоміші серед них – об’єкти маршруту “Золота підкова Львівщини”: Підгорецький замок, Золочівський замок, Олеський замок, Монастир капуцинів, Монастир домініканців у Підкамені.

Така пропозиція зумовлена повідомленнями Міністерства охорони здоров`я України щодо проб атмосферного повітря, ґрунту і питної води зазначених районів, які «дають перевищення допустимих норм у деяких місцях, проте загрози для населення в найближчих до аварії районах немає».

«У зв’язку з цим Державна служба туризму і курортів не вважає за доцільне утримання туристів від подорожей до Львова, проте радить утриматися від подорожей по «Золотій підкові Львівщини» до появи офіційної інформації про ліквідацію наслідків аварії на цій території», – ідеться в коментарі. Повідомляє MIGnews.com.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *