ОСТАННІ НОВИНИ

Від аварії на Львівщині постраждали 25 еменесників

|

Медичної допомоги потребують 25 працівників МНС, яких було залучено до ліквідації наслідків аварії, що трапилася 16 липня на залізниці поблизу села Ожидів Буського району. За даними центру пропаганди ГУ МНС України у Львівській області, загалом на Львівщині шпиталізовано 81 особу.

Сьогодні на місці аварії еменесники мають виконати превентивні заходи для недопущення повторного загорання хімічної речовини. Також головне завдання – зосередити основні зусилля на захисті особового складу відновлювальних бригад залізниці та цистерн під час їхнього підйому та завантаження для наступного транспортування до місця утилізації.

До місця аварії прибули представники підприємства ТОВ „Казфосфат”, з якими проведено консультації стосовно відпрацювання остаточного рішення щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Фахівці санітарно-гігієнічної лабораторії облсанепідстанції провели дослідження і перевищень гранично допустимої концентрації в повітрі та воді поліфосфатів та фосфорного ангідриду не виявили. Агропромислові підприємства розпочали збір врожаю, людям дозволено випас свійських тварин.

На місці аварії працюють 568 осіб та 98 одиниць техніки, з них 173 рятувальники.

Постійно проводять хімічне та метеорологічне спостереження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *