ОСТАННІ НОВИНИ

Бюджет Львова формуватимуть за програмно-цільовим методом

|

Бюджет Львова на 2008-2010 роки формуватимуть за програмно-цільовим методом. За розпорядженням міського голови створено дорадчий комітет з питань бюджетної реформи та затверджено план заходів щодо складання та виконання бюджету Львова на 2008-2010 роки.

Згідно з розпорядженням також має бути затверджено план проведення навчання працівників виконавчих органів міської ради, а також працівників економічних та бухгалтерських служб з питань програмно-цільового методу складання та виконання бюджету.

У рамках роботи комітету передбачається проведення громадських слухань на тему «Проект міського бюджету м. Львова на 2008-2010 роки за програмами».

Відповідно до цього розпорядження, для працівників департаменту фінансової політики та розпорядників бюджетних коштів Львівський регіонально-консультаційний центр проводитиме тренінги.

«Протягом трьох років ми навчатимемо наших працівників реформуванню місцевого бюджету. Проект фінансує агентство США з міжнародного розвитку. Він охопив 85 міст, в яких складено і затверджено два формати бюджетів: за програмно-цільовим і традиційним методами», – розповіла старший консультант львівського регіонально-консультаційного центру Ярослава Пишник.

За її словами, до проекту фактично залучені всі обласні центри України. Цього року до проекту включений Львів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *