ОСТАННІ НОВИНИ

На «Львівській залізниці» кажуть, що права студентів на пільги не порушено

|

«Львівська залізниця» запевняє, що право пільгового проїзду для студентів та учнів забезпечує у повному обсязі, навіть попри мільйонні заборгованості Міносвіти. Стосовно ж терміну пільгового проїзду для студентів, то, як повідомляє прес-центр Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця», його визначає Міністерство освіти.

Із закінченням навчального року на адресу залізничників почало лунати все більше звинувачень у тому, що вони незаконно позбавляють студентів можливості пільгового проїзду влітку. До цієї атаки долучилися не лише студентські організації, але й сам міністр освіти Станіслав Ніколаєнко.

«Порядок надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів I – IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів у міському й приміському пасажирському транспорті та міжміському автомобільному транспорті і залізничному транспорті територією України затверджений постановою Кабінету Міністрів України», – йдеться у повідомленні «Львівської залізниці».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *