ОСТАННІ НОВИНИ

Міністерство охорони здоров’я заявляє, що на Львівщині вже госпіталізовано 69 осіб

|

У зоні аварії на Львівщині госпіталізовано 69 осіб. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Юрій Гайдаєв в інтерв’ю журналістам перед початком засідання уряду в середу, передає «ЛІГАБізнесІнформ».

Гайдаєв зазначив, що на сьогоднішній день із різного роду скаргами було госпіталізовано 69 осіб, у тому числі 19 дітей. При цьому він звернув увагу на те, що всі діти були госпіталізовані для обстеження, на настійну вимогу батьків.

За словами міністра, основні скарги – це слабкість або ж дертя в горлі, однак діагноз «отруєння» не був поставлений нікому. Гайдаєв повідомив, що стан декількох госпіталізованих оцінюється як середньої тяжкості, зокрема, в одного з них діагностували трахеобронхіт, в іншого – свербіння шкіри. При цьому Міністр наголосив, що про стан середньої тяжкості можна говорити «з натяжкою».

Бригади медиків-фахівців, за словами голови Міністерства охорони здоров’я, продовжують подворовий обхід населення. Гайдаєв також пояснив журналістам, що при горінні фосфору виділяється фосфорний ангідрид, що є летучою речовиною, яка дуже швидко розкладається і перетвориться в ортофосфорну кислоту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *