ОСТАННІ НОВИНИ

Аварію в Буському районі визнали надзвичайною регіонального рівня

|

На засіданні обласної комісії ТЕБ та НС ситуацію, що виникла 16 липня на залізничній колії під селом Ожидів, визнали надзвичайною регіонального рівня. Про це повідомляє прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.

На комісії ТЕБ та НС, де головував перший заступник голови Львівської ОДА Валерій П’ятак, також прийняли рішення про обстеження населених пунктів, що опинились у зоні ураження, а саме: Ожидів, Перевалочна, Чаниж, Тур’я, Гутисько-Тур’янське, Соколівка, Заводське, Стовпин, Лісові, Чаниж, Топорів, Боложенів, Гумниська та Кути.

Загалом з ураженої зони евакуювали близько тисячі осіб. Тих, хто не знайшов прихистку в родичів та знайомих розмістили в Буську та Золочеві. До евакуації, окрім приватного автотранспорту, залучено 30 автобусів.

Роботи зі стабілізації ситуації, що склалася внаслідок аварії, тривають. Для цього задіяли 12 пожежних потягів та два відбудовчих потяги. Окрім цього до місця події прибули чотири платформи з піском, ще дев’ять в дорозі, а також два вагони з вапном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *