ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновники вітали дільничих

|

Сьогодні, 15 червня, з нагоди святкування Дня дільничного інспектора, представник Львівської міської ради – директор департаменту економічної політики Олег Синютка, а також голови та заступники голів районних адміністрацій Львова привітали дільничних інспекторів з їх професійним святом. У подарунок від чиновників дільничні інспектори отримали ордери на квартири, факсимільні апарати, годинники та папки із зображенням «гарячих точок», тобто місць, де розгортається стихійна торгівля.

О.Синютка повідомив дільничних інспекторів, що у міському бюджеті на цей рік закладено 2,5 млн грн, які передбачені на фінансування програми діяльності правоохоронних органів. «Усі кошти до копійки у 2007 році будуть спрямовані на потреби профілактики боротьби зі злочинністю», – сказав він.

Крім того, відповідно до клопотань львівського обласного та міського керівництва органів внутрішніх справ, О.Синютка вручив двом дільничним інспекторам ордери на квартири.

Вітаючи дільничних інспекторів, голова Галицької райадміністрації Ірина Маруняк зауважила, що Галицький район Львова є особливим, оскільки є центром міста. «На дільничних інспекторів лягає подвійний обов’язок – багато гостей у Львові, багато мешканців, багато заходів… Очевидно, що кількість дільничних інспекторів у Галицькому районі повинна бути удвічі збільшена», – зазначила вона.

Заступник голови Личаківської райдамінстрації Богдан Жила зазначив, що їхня районна адміністрація співпрацює з міліцією. «Ми вже надали допомогу у ремонті приміщень райвідділу, ми допомагали, допомагаємо і будемо допомагати в облаштуванні ваших робочих місць. Але є одна проблема – стихійна торгівля на вулицях району, яку вам вдається вирішувати і, як правило, тоді, як приїжджає якесь велике начальство. Я не буду давати зараз якихось авансів, але обіцяю, що якщо цю проблему ви вирішите, то наша подяка буде достатньо серйозною», – сказав Б.Жила.

У свою чергу голова Франківської РА Ігор Базарник вручаючи дільничним інспекторам почесні грамоти з подарунковими папками, сказав: «Ці папки є особливо цінними, адже всередині знаходиться карта Франківського району, на якій розташовані малі архітектурні форми і червоним кольором позначені «гарячі точки» зі стихійною торгівлею…».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *