ОСТАННІ НОВИНИ

Антимонопольний оштрафував львівський жек

|

Львівське обласне територіальне відділення АМКУ оштрафувало ЛКП „Тополя-406” на 1 тис. 700 грн. за порушення конкуренційного законодавства, повідомляє прес-служба відділення.

Як з’ясувало відділення, укладені угоди на послуги централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, не приведені у відповідність до вимог нормативно-правових актів України (ЗУ „Про житлово-комунальні послуги”, постанови КМУ від 21.07.05 №630).

Крім того, підприємство здійснювало нарахування плати за неякісні послуги централізованого теплопостачання у завищених розмірах.

Також встановлено бездіяльність даного суб’єкта господарювання у вигляді не проведення відповідних обстежень помешкань заявників та не проведення перерахунків за неякісно надані послуги з централізованого теплопостачання.

Під час провадження у справі, ЛКП „Тополя-406” визнало вчинені ним порушення конкуренційного законодавства та вжило відповідних заходів щодо їх усунення, що було враховано відділенням при визначенні суми штрафу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *