ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня у Семенюк збереться робоча група з приводу НПК «Галичина»

|

Наступного тижня у Фонді державного майна відбудеться засідання робочої групи з питань незаконного відчуження майна Нафтопереробним комплексом „Галичина” (Дрогобич, Львівська обл.). Про це «proUA»повідомила голова Фонду держмайна Валентина Семенюк.

Невдалі спроби ФДМ через суди домогтися арешту активів НПК „Галичина” Семенюк прокоментувала так: „В судах у наших опонентів великі гроші, а в держави чесне слово і чесне ім’я, тому будемо діяти виключно в рамках закону”.

Нагадаємо, ФДМ уже двічі просив Верховний суд накласти арешт на майно НПК „Галичина”.

Раніше Апеляційний господарський суд Львівської області підтвердив законність рішення Господарського суду Львівської області від 13 жовтня 2006 року про зняття арешту з майна Дрогобицького НПЗ.

ФДМ наполягає, що 23 травня 2006 року збори акціонерів „Галичини” прийняли незаконне рішення про відчуження майна заводу. Фонд також виступає проти ліквідації підприємств НПЗ-1 і „Фабрика свічок „Галичина”.

На тих же зборах акціонери відмовились вводити представників ФДМ до складу спостережної ради і ревізійної комісії компанії, що викликало у Фонду держмайна обурення.

Держава в особі ФДМ володіє 25% акцій НПК „Галичина”. Близько 74% нафтопереробного комплексу, за даними представників Фонду, зосереджено у групи „Приват”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *