ОСТАННІ НОВИНИ

Комунальні кінотеатри чекає доля готелю «Київ»?

|

Департамент економічної політики має намір винести на розгляд найближчої сесії міської ради проект ухвали про ліквідацію низки комунальних підприємств, зокрема кінотеатрів, повідомив сьогодні під час брифінгу директор департаменту економічної політики міської ради Олег Синютка.

За його словами, ці комунальні підприємства утримувати в теперішньому стані недоцільно, бо вони не приносять жодних доходів до міської скарбниці. «Орендна плата цих кінотеатрів дорівнює заробітній платі директора і бухгалтера, тому ми вважаємо за доцільне припинити діяльність таких комунальних підприємств», – сказав пан Синютка.

Він зазначив, що приміщення, де розташовані ці кінотеатри, можуть продати або віддати в оренду – це визначатимуть депутати під час сесії. О. Синютка не виключає, що частину з них приватизуватимуть чи віддаватимуть в оренду на аукціонах.

Згідно з рішенням виконкому, йдеться про сім кінотеатрів, зокрема такі, як «Київ», імені Богдана Хмельницького, «Зірка» та «Дзвін». Більшість із них займає приміщення у центральній частині міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *