ОСТАННІ НОВИНИ

Пластуни запрошують всіх пограти в «резинки»

|

До Дня захисту дітей львівські пластуни спільно з школою-ліцеєм «Оріяна» організовують змагання із дитячої гри «резинки», передає прес-служба пластової станиці «Львів».

Змагання відбуватимуться у трьох вікових категоріях – до 11, до 15, та від 16 років. Учасники визначатимуть кращих у чемпіонаті з шести видів «конів» – способів стрибати. У фіналі потрібно буде показати свою майстерність у двох найскладніших «конах» – «київських» та «мертвій петлі». Зокрема, складність «київських» полягає у тому, що потрібно почергово виконати 10 різноманітних комбінацій стрибків.

Переможці змагань отримають відерко морозива. «Ми проводимо чемпіонат з «резинок» для того, щоб нагадати людям, що усі були колись дітьми. Хочемо допомогти комусь відірватися від рутини й сірих буднів. Ця гра допомагає відпочити, запалює азартом й дарує радість – а це головне», – зазначила комендант акції Катерина Кравчук.

У часі змагань організатори крутитимуть українську музику, а після фіналу «резинок» виступлять львівські гурти «Барикада» та «Хуч».

До змагань запрошуються усіх охочих. Початок першого червня о 16:30 на подвір’ї школи-ліцею «Оріяна» (вул. Хоткевича, за ринком «Шувар»).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *