ОСТАННІ НОВИНИ

Мороза обізвали провокатором

|

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що заява Олександра Мороза про начебто порушення Президентом домовленостей, досягнутих 27 травня, є свідомою провокацією та абсолютно не відповідає дійсності. Про це повідомили у прес-службі БЮТ.

У блоці вважають, що реальною причиною «сьогоднішньої публічної активності Морозаполягає лише в усвідомленні ним неминучості власного політичного краху». У прес-службі відзначають, що Мороз розуміє, що його політична сила може не подолати тривідсотковий бар’єр на позачергових виборах і взагалі не потрапити у парламент.

У зв’язку з цим, вважає БЮТ, Мороз зараз реалізує план результатом якого має стати зрив виконання спільної Заяви від 27 травня, зрив виборів і повернення країни в кризу.

Прес-служба відзначає, що в БЮТ переконані, що „мінування” Верховної Ради 30 травнябуло організоване лише для того, щоб не допустити результативного голосування за закони, які дозволяють подолати політичну кризу в країні.

«Блок Юлії Тимошенко, як безпосередній учасник політичних переговорів, заявляє, що Президент Віктор Ющенко суворо дотримується всіх взаємних зобов’язань та гарантій і робить все для того, щоб стабілізувати ситуацію в країні, припинити громадянське протистояння, організувати і провести чесні, демократичні вибори», – йдеться у повідомленні. Прес-служба також відзначає, що «БЮТ закликає всіх учасників переговорного процесу не зважати на провокації Олександра Мороза, вести цивілізований діалог, дотримуватися взятих на себе зобов’язань і отримати позитивний результат – чесні, прозорі, конкуренті вибори 30 вересня 2007 р», передає proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *