ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські рятувальники проведуть навчання на Хмельницькій АЕС

|

31 травня відбудуться практичні навчання з ліквідації надзвичайної ситуації на хлораторній очисних споруд міста Нетішина, у яких візьмуть участь представники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності на чолі з ректором, генерал-лейтенантом служби цивільного захисту Михайлом Козаром. Про це повідомляє прес-служба університету.

У навчаннях візьмуть участь керівництво Хмельницької АЕС та МНС, а також зведений загін випускників Львівського державного університету безпеки життєдіяльності зі 110 осіб.

Під час навчань буде відпрацьовано елементи взаємодії спецпідрозділів МНС України та вдосконалення практичних навичок із керування заходами реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з аваріями на потенційно небезпечних об’єктах у межах дисципліни «Техногенна безпека АЕС».

Для випускників і науково-педагогічного персоналу навчального закладу проведуть ознайомчу екскурсію Хмельницькою АЕС та ознайомлять з основними технологічними процесами, протипожежним захистом станції.

Минулого року аналогічні навчання проходили на Рівненській АЕС. Така практика надзвичайно необхідна, бо дозволяє максимально адаптуватися до дій під час ліквідації реальної надзвичайної ситуації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *