ОСТАННІ НОВИНИ

Комуністи хочуть зламати домовленості будь-якою ціною – Кендзьор

|

Представники КПУ за будь-яку ціну намагаються зламати домовленості від 29 травня, вважає народний депутат України від фракції «Наша Україна» Ярослав Кендзьор.

“Комуністи – це ті, хто будь-якою ціною намагаються зараз зламати домовленості між Президентом, прем’єром та спікером. Тут вони не будуть гребувати будь-якими засобами. У хід підуть провокативні заяви, безглузді пропозиції змін до законів, які відходять від домовленостей трійки, проплачені акції “народного” протесту. Цим ідеологічним перевертням перевибори не вигідні, адже 30 вересня виборці КПУ на дільницях дадуть належну оцінку їхнім махінаціям із крупним капіталом” – зазначив він у коментарі сайту RAZOM.

Народний депутат вважає, що після «коаліційних переговорів комуністи збиралися п’ять років спокійно насолоджуватися всіма перевагами буржуазного життя і найменше зважали б на думку виборців».

«Але коли на горизонті починають майоріти вибори, для них головне – своєчасно перевдягтися з дорогих костюмів на лахи захисників народних інтересів», – зауважив народний депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *