ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиція не братиме участі в сесії до розгляду законопроектів про вибори

|

Фракції блоків Юлії Тимошенко і «Наша Україна» не мають наміру брати участі в засіданнях Верховної Ради до розгляду документів, необхідних для проведення позачергових виборів парламенту.

Про це журналістам повідомили депутати Ради Анатолій Семинога (БЮТ) і Руслан Князевич (НУ).

«До того часу, поки ці питання ще є дискусійними, до кінця не вирішеними, ми не братимемо участі в сесійних засіданнях», – сказав Князевич.

За його словами, на засіданні погоджувальної комісії узгоджується проект закону про імперативний мандат, проект внесення змін до закону про вибори депутатів Ради, а також проект змін до держбюджету-2007, необхідних для проведення позачергових виборів Верховної Ради.

За словами Семиноги, порядок денний засідання парламенту може бути розроблений до 16:00, після чого опозиційні фракції готові будуть взяти участь у засіданні.

Як повідомлялося, на початку ранкового пленарного засідання в залі зареєструвалися 362 депутати, при цьому була присутня велика частина фракцій блоків Юлії Тимошенко і «Наша Україна».

Під час оголошення заяв від фракцій, депутати від коаліції неодноразово звинувачували опозицію в спробах зірвати роботу парламенту.

Зокрема, лідер Комуністичної партії Петро Симоненко закликав депутатів від опозиції підтвердити задекларовані раніше наміри і подати заяви про складання повноважень.

Виступи депутатів від опозиції, зокрема, Івана Кириленко і Валерія Камчатного (обидва БЮТ), що стосуються стану сільського господарства і політики Кабінету Міністрів Віктора Януковича, представники коаліції зустрічали несхваленням.

Після цього депутати БЮТ і НУ залишили зал засідань , передає proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *