ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські чиновники вчаться у Варшаві допомагати бездомним

|

Львів’яни переймають закордонний досвід у сфері соціального захисту бездомних. Власне, для цього у Варшаві перебувають заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів та начальниця управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович .

У Варшаві львівські чиновники беруть участь у навчальному семінар із покращення муніципального менеджменту в напрямі допомоги бездомним. Там вони мають ознайомитися з моделями роботи муніципалітету Варшави та громадських організацій, а також представити та обговорити форми співпраці .

Окрім чиновників, від Львова в семінарі беруть участь директор Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян Олександр Гресик, директорка львівської міської громадської організації «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» Олеся Саноцька та директор громадської організації «Народна допомога – Львів» Тарас Кушнір.

Нагадаємо, що семінар у Варшаві є третім заходом проекту ««Logo East. Львів-Варшава-Гаага». 16 січня 2007 року у Львівській міській раді було підписано договір про співпрацю між Львівською міською радою і муніципалітетами Гааги та Варшави у сфері соціального захисту бездомних Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *