ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівгаз» застерігає мешканців міста від послуг «халтурників»

|

ВАТ «Львівгаз» просить мешканців залучати до газомонтажних робіт лише ліцензовані підприємства. І вимагати від осіб, які виконують роботи, пред’являти посвідчення працівника тих організацій, які вони представляють. «Уникайте послуг підприємливих «халтурників», які видають себе за працівників ВАТ«Львівгаз» та по закінченню робіт не можуть оформити відповідну виконавчо-технічну документацію», – йдеться у зверненні.

За повідомленням прес-служби підприємства, протягом цього року до ВАТ«Львівгаз» з проханням оформити та прийняти до експлуатації нові газові прилади звертається все більше мешканців, які при цьому не мають підтвердження, що роботи з реконструкції старих газових мереж чи монтаж нових в їхніх домівках проводили робітники з відповідними на це ліцензіями та дозволами.

Монтаж газових мереж й приладів належить до робіт підвищеної небезпеки. Тому підприємства, що його виконують, повинні мати ліцензію на проведення газомонтажних робіт, видану Львівською ОДА та дозвіл Держпромгірнагляду. Тільки ліцензовані підприємства можуть після виконання робіт оформити відповідну виконавчо-технічну документацію. А служба експлуатації внутрібудинкового газового обладнання ВАТ«Львівгаз» на підставі цієї документації має право прийняти до експлуатації новий (чи реконструйований старий) газовий прилад. При цьому абонент повинен пред’явити акт виконаних робіт, виданий йому підприємством, що здійснювало газомонтажні роботи, та квитанцію про їхню оплату.

ВАТ«Львівгаз» єдине підприємство в області, яке виконує газомонтажні роботи комплексно: від обстеження об’єкта, вироблення технічних умов та проекту до прийомки нового об’єкта до експлуатації.

Якщо ж споживач самовільно змонтує газову мережу та підключить до неї прилад, ВАТ«Львівгаз» не зможе прийняти новий об’єкт газового господарства в експлуатацію і буде змушене припинити до нього газопостачання.

ВАТ «Львівгаз» нагадує: всі несанкціоновані газові прилади належать до закриття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *