ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Набла» перемогла у чвертьфіналі Вищої Ліги КВН

|

Львівська «Набла» виборола перемогу у чвертьфіналі Вищої Української Ліги КВН, який відбувся в Києві, 26 травня. «Набла» стала справжнім лідером гри, адже спромоглася набрати максимум балів практично у всіх конкурсах.

Як розповів під час сьогоднішньої прес-конференції виконавчий капітан команди Роман Гапачило, хлопці надзвичайно задоволені грою, адже показали не просто вражаючий результат, а й якісну гру. Свідченням цього є те, що командою зацікавився Олександр Масляков. Щоправда, в хлопців він запитав лише звідки походить назва команди.

У грі львівські жартівники змагалися ще з чотирма командами: «Голосієво» з Києва, «При чому тут ми» з Маріуполя, «Ульотчики ТСИ» з Риги та з «московськими «Мимрами».

За словами Романа Гапачило, «Наблу» глядачі зустріли з великим задоволенням. «Зал був заповнений», – розповів він. Крім того, хлопці розповіли, що в Києві, за тиждень до гри, з 65 запропонованих номерів редактори лишили тільки 10 (для участі у грі потрібно 20-25), тому львів’янам довелося добре попрацювати. «З нас роблять інтелектуальну команду», – додав Романа Гапачило.

Щоправда, фінансової винагороди хлопцям так і не дісталося, хоча минулого року призовий фонд гри становив 30 тисяч доларів. На думку Романа Гапачило, таке різноманіття спричинене тим, що минулоріч грали відоміші команди. Львів’ян же фінансово підтримали і у ЛОДА, і у мерії. «Допомога з міста не дуже велика», – зауважив виконавчий директор Асоціації КВН Галичини Віталій Новосад.

Перемога у чвертьфіналі Вищої Української Ліги КВН означає, що восени львів’яни гратимуть у півфіналі разом з київською «Голосієво», єкатеринбурзькою командою «Свердловськ», збірною Донецька, Дніпропетровська та командою КВН з Рязані «У чоловічій бані жіночий день».

До речі, незабаром гру львівських хлопців можна буде побачити по телебаченні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *