ОСТАННІ НОВИНИ

Парламентарі розпочнуть роботу пообіді?

|

Верховна Рада у вівторок імовірно почне роботу у другій половині дня. Про це на початку погоджувальної ради заявив голова Верховної Ради Олександр Мороз.

За його словами, пропозицію щодо додаткового часу внесла робоча група з урегулювання кризи, попросивши «почати працювати десь о п’ятнадцятій-шістнадцятій» для того, щоб узгодити якомога більше законопроектів з пакету компромісу на засіданнях відповідних комітетів.

При цьому Мороз попросив депутатів у будь-якому разі першим питанням порядку денного проголосувати зміни до закону про бюджет, що передбачає підвищення соціальних виплат.

Також спікер закликав депутатів сприяти легітимізації рішень Верховної Ради починаючи з 2 квітня, бо «інша частина (ВР) вважає, що парламент не голосував, тому треба це питання зняти».

На погоджувальній раді парламенту у вівторок присутні лідери та представники об’єднаної опозиції Юлія Тимошенко, В’ячеслав Кириленко, Микола Томенко, Володимир Яворівський, Іван Васюник, Роман Зварич.

Президент Віктор Ющенко на два дні (29-30 травня) зупинив дію статті 2 свого указу від 26 квітня про дострокове припинення повноважень Верховної Ради, передає proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *