ОСТАННІ НОВИНИ

12 червня – сесія обласної ради

|

Наступна чергова сесія Львівської обласної ради відбудеться 12 червня. Таке рішення прийняли сьогодні під час засідання президії облради.

Загалом у порядку денному майже 40 питань, серед яких є питання про підготовку до проведення у Львові матчів чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.

Крім того, на сесії обласної ради депутати заслухають питання щодо передачі відомчого житла у власність територіальних громад, затвердження програми охорони та раціонального використання земель у 2007 році. Також серед питань порядку денного – затвердження обласної програми забезпечення житлом молодих сімей, стан збереження та використання замків на території Львівської області тощо.

Під час засідання президії до питань порядку денного вирішили внести звіт обласних служб ДАІ. Таку пропозицію висунув депутат обради Олег Мандюк.

Крім того, депутат облради Олексій Кайда запропонував заслухати на наступній сесії облради звіт тимчасової комісії по роботі БТІ, розглянути питання щодо створення тимчасової комісії з вивчення банкрутства “ВАТ “Універмаг Львів”, внесення змін в питання про створення у Львові музею радянської окупації. А також Кайда висловив пропозицію заслухати звіт голови ЛОДА Петра Олійника щодо кадрових призначень на керівні посади та виконання рішень облради попередніх скликань.

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *