ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція затримала двох вимагачів, решта втекли

|

Двох осіб затримали учора працівники УБОЗ ГУМВС у Львівській області за вимагання грошей у працівника охорони одного із супермаркетів, передає ЦГЗ ГУМВСУ у Львівській області.

Зазначений охоронець звернуся до міліції із заявою про те, що невідомі особи вимагають у нього 1500 грн і погрожують фізичною розправою. Сторони конфлікту мали зустрітися о восьмій вечора того ж таки дня.

Міліція провела спецоперацію, унаслідок якої затримали 25-річного жителя Пустомитівського району і 22-річного раніше судженого жителя Львова в автомобілі ВАЗ- 21093. Вони заштовхали потерпілого в машину й намагалися втекти, однак у цей час міліція розпочали акцію затримання.

Правоохоронцям вдалося заблокувати «ВАЗ», але інша група підозрюваних, не менше 5 осіб, на двох автомобілях – «Тойота» і «Мазда» намагалися скоїти наїзд на працівника міліції, унаслідок чого останній змушений був зробити три попереджувальні постріли вгору. Попри це, злочинці на цих автомобілях утекли. Правоохоронці проводять комплекс першочергових оперативно-розшукових заходiв з їх затримання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *