ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія просить Генпрокурора розслідувати справу щодо викрадення в міста земельних ділянок

|

Під час сьогоднішньої сесії міськради мерія звернулася до Генерального прокурора України з проханням вжити негайних заходів щодо повернення у власність міської громади викрадених у міста земельних ділянок та притягти винних у зловживанні до відповідальності.

Це звернення скероване також секретареві Ради національної безпеки й оборони України, вищій Раді юстиції України та Раді суддів.

Як ідеться у зверненні, Львівська міська рада стурбована й обурена масштабністю корупційних, рейдерських справ, скерованих на пограбування у великих розмірах цінних земельних ділянок. Таке відкрите привласнення майна відбувається через підробки документів та зловживань службовим становищем окремих державних службовців.

«Лише впродовж останніх двох років одні й ті самі «замовники» (грабіжники) намагалися заволодіти 350 га лісів групи Держлісфонду Львівської міської ради, зоною відпочинку й оздоровлення львів’ян під так зване «житлово-дачне» комерційне будівництво. Ці справи до цього часу перебувають у судових провадженнях. Останньою резонансною рейдерською справою виявилося викрадення 15-ти земельних ділянок на території Львова під будівництво АЗС», – ідеться у зверненні.

Мерія просить вжити належних заходів із залученням правоохоронних структур для повного об’єктивного розслідування цієї справи, повернення викрадених земельних ділянок, публічного реагування та інформування депутатського корпусу Львівської міської ради і мешканців міста про результати.

Аналогічні звернення скеровано на ім’я голови Львівської обласної держадміністрації та прокурора Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *