ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові підпишуть договір про впровадження “Електронного студентського квитка”

|

Завтра у Львові підпишуть договір про впровадження договору “Електронного студентського квитка”. Як повідомляє відділ зв’язків зі ЗМІ УБС НБУ, цей договір підписуватимуть Університет банківської справи НБУ та банк „Львів”.

У заході, який розпочнеться о 16.00 у ресторані „Леополіс”, також візьмуть участь представники Нацбанку, Державної іпотечної установи.

Пілотний проект впровадження електронного студентського квитка єдиного зразка та створення інформаційно-аналітичної системи обліку та відшкодування пільг, що їх надають студентам вищих навчальних закладів та учням професійно-технічних училищ розпочали торік Міністерство освіти і науки України та Національний банк України на базі технологій Національної системи масових електронних платежів і державної інформаційно-виробничої системи “Освіта”. У проекті беруть участь шість вищих навчальних закладів України (з Києва, Сум, Львова та Харкова). Після закінчення пілотного проекту планують його розширити та залучити до програми всі навчальні заклади України. Проект передбачає реалізацію системи обслуговування електронних студентських квитків в установах Укрзалізниці з функціями надання автоматизованої пільги на перевезення студентів залізничним транспортом. Це перший крок у напрямі відпрацювання технології функціонування автоматизованої системи надання соціальних пільг громадянам України (система “Соціальна картка”), впровадження якої планують розпочати протягом 2007 – 2008 років у кількох містах України, зокрема Києві, Дніпропетровську, Сумах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *