ОСТАННІ НОВИНИ

Учора до Львова приїжджала КАВА

|

Делегація Київської асоціації військових аташе (КАВА) вчора, 23 травня, відвідала Львів. 26 військових дипломатів, акредитованих в Україні, з 21 країни світу відвідали Центр миротворчості та безпеки, розташований на Яворівському полігоні, Львівський інститут Сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного Національного університету «Львівська політехніка» та військове містечко Повітряного командування «Захід».

Як повідомляє Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України у Львові, у Центрі миротворчості та безпеки на Яворівському полігоні зарубіжні військові аташе ознайомилися з можливостями підготовки тут миротворчих підрозділів, зокрема й міжнародних. У Львівському інституті Сухопутних військ гостям розповіли про історію цього навчального закладу, показали навчальну базу, на якій готують офіцерські кадри. Крім того, військові аташе поспілкувалися з офіцерами і курсантами.

КАВА об’єднує всіх зарубіжних військових аташе, які працюють у дипломатичних представництвах своїх держав у столиці України. До асоціації входять 49 осіб. КАВА плідно співпрацює з Управлінням військового співробітництва Генерального штабу Збройних сил України. Від минулого року українські військові організовують для іноземних дипломатів у погонах поїздки до військових частин та закладів у різних регіонах нашої держави. Мета таких заходів – зміцнити контакти між українською армією та арміями інших країн світу, показати колегам наші досягнення і проблеми, обмінятися з ними досвідом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *