ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові самовільно встановили 16 рекламних конструкцій

|

Упродовж травня у Львові виявлено 61 порушення щодо умов встановлення, розміщення та утримання спеціальних конструкцій зовнішньої реклами. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, зареєстровано 16 порушень щодо самовільного встановлення спеціальних конструкцій зовнішньої реклами.

Крім того, виявлено 12 порушень, які стосуються утримання спеціальних конструкцій зовнішньої реклами в незадовільному стані, 10 порушень у зв’язку з відсутністю маркування спеціальних конструкцій зовнішньої реклами, 14 порушень ЗУ «Про мови в Україні» та 9 порушень щодо встановлення рекламної конструкції з відхиленням від проектно-дозвільної документації.

За словами директора КП “Адміністративно-технічне управління” Василя Скрипичайка, за результатами проведеного нагляду за станом зовнішньої реклами у Львові у травні, працівники відділу підготували та скерували 61 припис з вимогою усунення порушень. Також підготували 37 подань в обласні управління у справах захисту прав споживачів для накладання штрафів на порушників ЗУ “Про рекламу”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *