ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентуватимуть благодійний проект „Світло у тобі”

|

29 травня у Львові відбудеться презентація благодійного проекту „Світло у тобі”. Акція покликана привернути увагу суспільства до проблем учнів Львівської школи-інтернату для незрячих №100, повідомляє відділ корпоративних зв’язків ВАТ «Львівобленерго».

Благодійний захід присвячено Міжнародному дню захисту прав дітей, який відзначають 1 червня. Акція стане символічним підсумком десятирічної співпраці ВАТ „Львівобленерго” із Львівською школою-інтернатом для незрячих дітей.

У рамках благодійного проекту експонуватимуть фотовиставку Юрія Дячишина, мета якої – розкрити внутрішній світ незрячих дітей, показати їхні таланти та повсякденне життя. Окрім фотографій, на виставці можна буде оглянути роботи вихованців школи (витинанки, композиції).

Також під час презентації буде представлено „Скриньку мрій”, у якій буде подано перелік потреб закладу. Колектив школи закликає всіх львів’ян, які мають фінансову можливість, долучитися до акції і допомогти дітям. Найбільш вартісне бажання колективу школи реалізовуватиме ВАТ „Львівобленерго”: компанія за власний кошт відремонтує приміщення інтернату.

„Ми хочемо нагадати суспільству, що зовсім поруч живуть діти, які щодня проходять через випробування долею. Вони заслуговують не лише на співчуття, а й на повагу та захоплення їхньою силою волі. „Світло у тобі” відображає внутрішній світ дітей, які хоч і фізично не здатні побачити світло, але воно є в їхній душі”, — зазначив голова Правління ВАТ „Львівобленерго” Володимир Матвіїшин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *