ОСТАННІ НОВИНИ

Справу про 15 земельних ділянок перевіряє київська комісія

|

Комісія з Державної інспекції контролю працює зараз у Львові, вивчаючи справу про 15 земельних ділянок, право власності на які зараз обстоюють міська рада Львова та СП «Західна нафтова група». Про це повідомила депутатка міської ради від УНП Віра Лясковська.

За її словами, представники комісії працювали у прокуратурі, з депутатами міської ради та чиновниками з управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин. Вони мають намір дослідити цю справу всебічно.

Також вона повідомила, що має інформацію про те, що у зв’язку з цим скандалом, незабаром буде порушено кілька кримінальних справ як за фактам скоєння злочинів, так і проти конкретних осіб. Однак деталі депутатка надати відмовилася.

Крім того, вона стверджує, що незабаром міська рада звернеться до суду ще із кількома позовами, вимоги яких пов’язані із вказаними ділянками.

Відповідаючи на запитання про вартість цієї землі, В.Лясковська сказала, що у міста її буцім купили за 1,2 млн. гривень і перепродали за 5 млн. гривень. У той час, коли станом на минулий рік вартість цих 2,5 га землі становила б 70 млн. гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *