ОСТАННІ НОВИНИ

Емісія першої частини муніципальних облігацій відбудеться у червні

|

Емісія першої частини муніципальних облігацій відбудеться у червні, прогнозує міський голова Львова Андрій Садовий. За його словами, цю емісію треба проводити власне найближчим часом, бо потім прийдуть канікули і доведеться чекати вже осені. «Ми чекаємо на початок червня» – сказав А.Садовий.

Він зазначив, що сьогодні директор департаменту економічної політики О.Синютка перебуває у міністерстві фінансів, узгоджуючи останні моменти щодо емісії позики.

Щодо пропозиції А.Стецьківа відмовитися від другої частини позики, то міський голова сказав, що місто матиме можливість оперувати як надходженнями від продажу землі, так і коштами від позики. «Все залежатиме від кон’юнктури» – сказав він.

Міська рада ухвалила рішення про випуск муніципальних облігацій на суму 92 млн гривень як частини бюджету розвитку цьогорічного бюджету. Облігації мають бути випущені двома серіями. Залучені кошти спрямують на роботи з ремонту доріг та енергозбереження.

12 березня міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor`s присвоїло Львову кредитний рейтинг “В+” за міжнародною шкалою ( рейтинг за зобов’язаннями в іноземній валюті: ВВ-/Стабільний/В, рейтинг за зобов’язанням в національній валюті: ВВ/Стабільний/В, рейтинг за національною шкалою: uaAA. Також місту присвоїли рейтинг за національною шкалою «uaA+». Повідомлення про це з’явилося сьогодні на російськомовній версії сайту компанії. Прогноз зміни рейтингу – «Стабільний».

Наступного дня було присвоєно попередній рейтинги «В+»(стабільний) за міжнародною шкалою та «uaA+» – за національною шкалою дебютному випуску муніципальних облігацій Львова на суму 92 млн. гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *