ОСТАННІ НОВИНИ

У Новому Роздолі буде День Греції

|

Благодійний фонд «Парфенон» у межах Днів Європи в Україні пров еде 26 травня День Греції в Новому Роздолі.

Благодійний фонд «Парфенон», заснований нещодавно у Львові, організовує це свято з ініціативи фонду популяризувати європейські цінності та європейські стандарти життя в малих містах Львівщини. У меж ах свята Новий Розділ відвідає поважна делегація з посольства Греції в Україні та грецької спільноти Львова.

Як повідомив голова правління Благодійного фонду «Парфенон» депутат Львівської обласної ради Володимир Креховецький, під час святкування в Новому Роздолі відбудеться зустріч радника посла Греції в Україні з місцевими підприємцями для вивчення інвестиційних пропозицій та можливостей бізнесової співпраці.

У програмі свята – феєричне дійство за участю акторів театру Заньковецької, студентів відділення новогрецької мови Львівського національного університету імені Івана Франка та самодіяльних колективів Нового Роздолу. Наймолодші роздільчани зможуть позмагатися в конкурсі малюнків на асфальті «Греція очима дитини», декламуванні віршів про Грецію. Молодь – потанцювати на Євротеці під грецьку музику, взяти участь у вікторині.

На приз Благодійного фонду «Парфенон» відбудеться турнір і з міні-футболу “Евро-2007” між депутатами, освітянами та працівниками міськради, де одну із команд очолить міський голова В. Туз, у товаристському матчі також змагатиметься команда львівських журналістів. Завершиться свято грандіозним салютом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *