ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада відремонтувала 20 дахів, залишилось ще 154

|

20 покрівель львівських будинків, із 174 дахів, передбачених у цьогорічній «Програмі ремонту покрівель житлових будинків», уже відремонтовано. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив начальник відділу капітального ремонту Борис Березяк.

Крім цього, за словами пана Березяка, незабаром завершаться роботи із ремонту дахів за адресами Заводська, 34 та Замарстинівська, 58.

Загалом на проведення ремонту покрівель житлових будинків Львова в міському бюджеті передбачено 15 мільйонів 883 тисячі гривень, ще 671 тисячу гривень виділять з держбюджету на 2007 рік.

Як повідомив Борис Березяк, для перекриття дахів використовують рифлене залізо, яке довше і якісніше служить, ніж шифер. Гарантійний термін при ремонтах покрівлі становить 10 років.

За словами Березяка, найбільше проблемних дахів у центральній частині міста. Тут дахи вкриті так званою «лускою», їх ремонт і реконструкція потребує спеціальних матеріалів і спеціалістів, оскільки необхідно чітко відновлювати фрагменти даху, щоб зберегти історичний вигляд будинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *