ОСТАННІ НОВИНИ

У будинках на вулиці Литвиненка та Дунайській облаштують шатрові дахи

|

1 мільйон 500 тисяч гривень передбачено в цьогорічному міському бюджеті на реконструкцію будинку на вулиці Литвиненка, 4 з надбудовою житлових приміщень та влаштуванням шатрового даху. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив начальник відділу капітального ремонту Львівської міської ради Борис Березяк .

Крім цього, у 2007 році заплановано облаштування шатрового даху на вулиці Дунайській, 32. Зокрема, у цьогорічному бюджеті на облаштування шатрового даху передбачено 1 мільйон 300 тисяч гривень.

За його словами, мешканці будинків із м’якою покрівлею скаржаться на протікання даху, заміну рубіроїду на покрівлях таких будинків проводять кожних два-три роки, але таке покриття є неефективним. Відтак, вирішити проблему може облаштування шатрового даху. Оскільки міська рада не має коштів для того, щоб облаштувати шатрові дахи в усіх будинках, які цього потребують, то незабаром мають розробити спеціальну програму. Відповідно до цієї програми, влаштування шатрових дахів будуть проводити коштом інвесторів, які при перекритті будинку надбудовуватимуть мансардні приміщення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *