ОСТАННІ НОВИНИ

На сесії звітуватимуть депутатські комісії

|

У четвер, 24 травня 2007 р. о 10:00 у великій сесійній залі відбудеться пленарне засідання 5-ї сесії Львівської міської ради 5-го скликання, передає прес-служба міської ради.

Передовсім депутати заслухають інформацію про роботу санітарно-епідеміологічних служб в м.Львові, – а потім буде заслухано звіт ще 4-х постійних депутатських комісій, доповідатимуть голови комісій:

– звіт постійної комісії економічної політики Львівської міської ради, доповідатиме Тарас Когут

– звіт постійної комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою Львівської міської ради, доповідатиме Віра Лясковська

– звіт постійної комісії молодіжної політики, спорту та оздоровлення Львівської міської ради, доповідатиме Юрій Кардашевський

– звіт постійної комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради, доповідатиме Андрій Стецьків

Окрім звітів на розгляд депутатського корпусу буде винесено питання про внесення змін до показників міського бюджету м. Львова на 2007 рік з цього питання доповідатиме Любов Максимович, в.о. директора департаменту фінансової політики.

Питання врегулювання земельних відносин у місті Львові викладено у положення «Про організацію проведення та оформлення купівлі-продажу земельних ділянок або права на їх оренду у м.Львові», який теж виноситься на затвердження ради. З цього питання є два співдоповідачі – А.Павлів та М.Бокало. Окрім земельного врегулювання, на розгляд депутатського корпусу виноситься питання про врегулювання питань оренди майна територіального громади м. Львова, доповідатиме з цього питання начальник управління комунальної власності Євген Климкович.

Також виноситимуться питання про прийняття у власність територіальної громади міста Львова відомчих житлових будинків, на цей раз це будуть:

– будинок № 21 на вул. Під Голоском від Української академії друкарства.

– будинків № 5 на вул. Водній і № 44 на вул. Базарній від Львівського вищого професійного училища № 48.

– будинків №№ 7, 9 на вул. Липова Алея від житлово-комунальної контори акціонерного товариства фірми «Галбуд»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *