ОСТАННІ НОВИНИ

До Євро-2012 на вулиці Федорова збудують готель

|


До чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 на вулиці Федорова збудують чотиризірковий готельний комплекс. За декілька років новий готель може з’явитися також на розі вулиць Краківська-Вірменська (наразі там ведуться археологічні розкопки).

«У центрі міста на вулиці Федорова є вільна ділянка, де можна буде поставити чотиризірковий готель, який буде в ядрі міста. На це вже є інвестиційні пропозиції. Ми проробили земельні питання. Найближчими часом ця ділянка буде виставлена на аукціон або на конкурс довготривалої оренди. Цей процес триває», – розповів під час сьогоднішньої прес-конференції головний архітектор Львова Юрій Криворучко.

Крім того, Юрій Криворучко розповів, що п’ятизірковий готель може з’явитися також на проспекті Чорновола. «Уже є досить велика територія на проспекті Чорновола, передбачена під великий громадський центр з готелем. Там можна побудувати п’ятизірковий готель», – наголосив начальник управління архітектури.

За його словами, спорудження нових готельних комплексів скоріше за все займе чотири роки. А щодо якості готелів, то для міста вистачить двох, трьох п’ятизіркових готелів, решта мають бути чотири й тризірковими.

Як розповів Юрій Криворучко, якісно нового вигляду набуде й готель «Дністер». Принаймні, наразі його нові власники висловили бажання перетворити цей готель на п’ятизірковий, розбудувавши там потужну інфраструктуру.

На сьогодні у Львові у мерії «знайшли» понад 30 земельних ділянок, які придатні для будівництва готельних комплексів. Близько 20 з них можуть бути продані на аукціоні, решта – мають своїх орендарів. Приватні інвестори уже висловили бажання збудувати у Львові до Євро-2012 понад 10 готельних комплексів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *