ОСТАННІ НОВИНИ

За львів’янами спостерігатимуть відеокамери?

|

«Комплексну програму профілактики злочинності у Львові на 2007-2008 роки» розробила постійна комісія депутатської діяльності та законності спільно з львівською міліцією. Зокрема програма передбачає встановлення у людних місцях сучасних систем відеоспостереження, встановлення стаціонарної турнікетної огорожі вздовж проїжджих частин транспортних магістралей міста та освітлення парків та зелених зон відпочинку львів’ян.

Як повідомив сьогодні під час прес-конференції голова постійної комісії депутатської діяльності та законності Ігор Микитин, встановлення камер відеоспостереження заплановано провести частково за кошти бюджету на 2008 рік, а частково – за кошти підприємців, яким належать заклади масового відпочинку, громадського харчування тощо. Їх проситимуть встановити відеокамери за власний кошт, аби сприяти профілактиці злочинів на території міста.

Крім цього, програма передбачає покращення матеріально-технічного стану та фінансового забезпечення патрульних служб Львівської міліції. На закупівлю автомобілів, бензину, рацій та ін. в цьогорічному міському бюджеті передбачено 2 мільйони 888 тисяч гривень.

Що ж стосується встановлення на території міста камер відеоспостереження та турнікетів, то їхня вартість наразі не підрахована. Реалізовуватимуть ці задуми не раніше 2008 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *