ОСТАННІ НОВИНИ

У змаганнях пожежників перемогли вогнеборці з Дрогобича

|

Упродовж двох днів на стадіоні Головного управління МНС України в Львівській області професійні рятувальники виборювали звання найкращих у пожежно-прикладному спорті, передає прес-центр управління.

Понад 100 вогнеборців із 18 команд змагалися у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, підйомі штурмовою та висувною драбинами, пожежній естафеті 4х100 метрів та у бойовому розгортанні від пожежного автомобіля. За результатами напруженої спортивної боротьби перше місце посіли рятувальники з Державної пожежної частини №17, що охороняє від різноманітних надзвичайних ситуацій Дрогобицький нафтопереробний комплекс „Галичина”. Друге та третє місце відповідно посіли вогнеборці-спортсмени з міст Трускавець та Борислав.

Натомість в міському Палаці культури імені Гната Хоткевича юні добровільці-рятувальники демонстрували свою майстерність у попередженні надзвичайних ситуацій. На тринадцятий обласний фестиваль юних пожежників-рятівників, організаторами якого є обласні надзвичайники, головне управління освіти та науки, управління у справах сім’ї та молоді а також

Добровільне пожежне товариство України, прибули діти з 28 районів області, що змагалися у конкурсі знавців основ безпеки життєдіяльності та конкурсі естрадних мініатюр з тематики попередження пожеж та надзвичайних ситуацій. Цьогорічний фестиваль пройшов під гаслом „Байдужому серцю біду не здолати”. У різноманітті творчих жанрів журі фестивалю обирало найкращу команду юнаків, що представлятиме Львівщину на Всеукраїнському Фестивалі, який щорічно відбувається у місті Євпаторія. На думку журі, найкраще представлятимуть регіон на державному рівні молоді Дрогобиччани. До трійки лідерів також потрапили юні рятівники з міст Сколього та Миколаєва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *