ОСТАННІ НОВИНИ

За два роки «Концерн Галнафтогаз» збудує ще півсотні заправок

|

Кредитну угоду на 50 млн доларів підписали сьогодні керівники ВАТ «Концерн Галнафтогаз» та «Райффайзен Банк Аваль». Як повідомив під час прес-конференції гендиректор «Галнафтогазу» Юрій Кучабський, ці кошти фірма позичає на сім років для будівництва майже 50 нових АЗК мережі «ОККО».

Процент, під який позичено кошти сторони не розголошують, лише вказують, що він ринковий. Натомість будуватимуть заправні комплекси переважно в центральних та східних областях України, а на Львівщину припаде лише 10 з них.

Крім того, кошти будуть витрачені на поліпшення сервісу на вже чинних заправних комплексах – там планують обладнати душові та пральні, а також ресторани для водіїв. Частина заправок буде обладнана новими банкоматами від «Райффайзен Банк Аваль».

Водночас Ю.Кучабський заявив, що зараз фірма шукає інвестора чи партнера для будівництва мотелів при заправних станціях. «Ми ведемо такий пошук вже п’ять років, однак лише тепер до цього бізнесу в Україні почали виявляти інтерес західні компанії» – сказав він.

ВАТ “Концерн Галнафтогаз” входить до холдингу «Універсальна інвестиційна група». Належить до найбільших власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 175 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить 216 АЗС і 15 нафтобаз. АЗС Компанії розташовані у 17 областях України, а також у Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *