ОСТАННІ НОВИНИ

Відкриють відновлювальний центр для дітей, що потребують спеціальної опіки

|

Відновлювальний центр для дітей, які потребують спеціальної опіки, відкриють завтра в Брюховичах, передає прес-служба міської ради.

У церемонії відкриття буде проводитись за участю кардинала Любомира Гузара, Глави УГКЦ, кардинала Мар`яна Яворського, архієпископа Львівського РКЦ та кардинала др. Адріануса Сімоніса, архієпископа Утрехта (Нідерланди), міського голови Львова Андрія Садового та директора департаменту гуманітарної політики міської ради Олекси Побурка.

Основними завданнями центру є надання допомоги дітям що потребують спеціальної опіки, проведення досліджень і надання порад у цій сфері. Метою центру є забезпечення опіки на рівні прийнятному для подібних закладів у Західній Європі. Центр надаватиме допомогу дітям безкоштовно. Допомагати в діяльності Центру та взяти участь у його відкритті зголосилися ієрархи всіх Церков і релігійних організацій, що діють у Львівській області.

«Відкриття Центру є результатом зусиль голландської «Фундації Св. Христофора для дітей, що потребують спеціальної опіки у Львові». Благодійну організацію з аналогічною назвою було засновано також у Львові. Її метою є забезпечення діяльності Відновлювального Центру», – повідомив почесний консул Нідерландів у Львові Богдан Панкевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *