ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові впорядкують Єдиний електронний реєстр вулиць і будинків

|

У Львові створять Єдиний електронний реєстр вулиць і будинків. Як передає прес-служба міської ради, відповідне розпорядження підписав міський голова Андрій Садовий.

Реєстр створюють на виконання програми „Львівська інтегрована система обробки інформації” та для своєчасного і достовірного забезпечення управлінських служб міста, організацій та окремих громадян даними, районні адміністрації нададуть інформацію ЛМКП „Міський центр інформаційних технологій” про внесення змін чи присвоєння нових адрес і порядкових номерів будинків, починаючи з 01.01.2003 року. Крім того, райадміністрації після внесення змін чи присвоєння нових адрес і порядкових номерів будинків повідомлятимуть ЛКП „Міський центр інформаційних технологій” листом з копією такого розпорядження і графічного додатка розташування об’єкта на карті не пізніше, ніж через 10 днів.

Своєю чергою, ЛКП „Міський центр інформаційних технологій” протягом 10 днів після надання інформації буде вносити зміни в Єдиний реєстр та повідомляти про них користувачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *