ОСТАННІ НОВИНИ

На земельний аукціон 22 травня вже є одна заявка

|

На повторний земельний аукціон, запланований міською радою на 22 травня, вже надійшла одна заявка, повідомив сьогодні під час прес-конференції заступник начальника управління природних ресурсів і регулювання земельних відносин Ігор Гуменчук.

Водночас він сказав, що не може назвати, на яку саме ділянку надійшла пропозиція, бо до проведення аукціону, це комерційна таємниця. За словами чиновника, на цей аукціон знову виставлені ділянки, які міська рада не може продати вже приблизно рік. Це дві ділянки на Величковського, ділянка на проспекті Чорновола, ділянка на деснянській і на вулиці Надійній.

І.Гуменчук висловив надію, що на цей раз торги відбудуться і вони будуть успішними.

З іншого боку він визнав, що є певна проблема між початковою ціною і мінімальною ціною продажу, що її встановлює міська рада і це видно у випадках з цими ділянками. Проте І.Гуменчук сказав, що це не означає, що треба огульно знижувати всі ціна на ділянки, а розглядати кожен конкретний випадок. Він зазначив, що коли такі випадки непродажу повторяться, то управління надішле відповідні пропозиції до міської ради, аби змінити ситуацію. Якщо ж ділянки продадуть, то сенсу зменшувати ціну немає, вважає чиновник.

На сьогодні міська рада з початку року провела тільки один результативний земельний аукціон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *