ОСТАННІ НОВИНИ

Головатого піймали на незнанні законів

|

Народний депутат Юрій Ключковський (фракція «Наша Україна») заявляє, що пропозиція Сергія Головатого прийняти закон, який би передбачав одночасне проведення дострокових парламентських виборів і всеукраїнського опитування щодо довіри Президенту, «далека від букви закону». Про це «proUA» повідомили у прес-службі «Нашої України».

“Мене вже давно перестали дивувати заяви Головатого, які дуже далекі від букви закону, далекі від його іміджу конституціоніста та поборника права”, – сказав Ключковський. “Смішно, що Головатий пропонує речі, які ще у 2000 році Конституційний Суд визнав такими, що не відповідають Основному закону України”, – додав він.

При цьому Ключковський відзначив, що “будь-які референдум щодо довіри чи недовіри інститутам влади є неконституційними, і юрист такого масштабу як Сергій Головатий мав би це знати”.

На думку народного депутата, такі «антиправові заяви свідчать про його (Головатого – «proUA» ) особисту неповагу до глави держави”. При цьому Ключковський додав, що Головатий не дотягує до рівня справжнього політика, бо віддає перевагу особистим амбіціям, а не державним інтересам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *