ОСТАННІ НОВИНИ

У червні 106 львівських чорнобильців отримають путівки в санаторії

|

Для жителів Львова, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, надійшло 107 путівок на санаторно-курортне лікування, термін яких розпочнеться в червні, передає прес-служба міської ради. З-поміж них 32 путівки − дитячі, 6 путівок − матері й дитини, 69 путівок – для дорослих.

Діти лікуватимуться та відпочиватимуть у санаторії «Тур’я», 15 путівок є у санаторій «Перемога», 7 путівок − у санаторій «Шкло», 19 путівок − у санаторій «Маяк», 24 путівки − у санаторій «Нафтуся Прикарпаття», 4 путівки матері і дитини − у санаторій «Пролісок», 1 путівка матері і дитини − у санаторій «Любінь Великий» та 5 путівок у санаторій «Ворзель». Окрім цих путівок, ще 9 путівок призначено на кінець травня.

Як повідомила головний спеціаліст управління соціального захисту Львівської міської ради Галина Семків, розподілом отриманих путівок займатимуться спеціально створені комісії, у складі яких будуть заступники голів районних адміністрацій, представники органів охорони здоров`я, відповідальні за диспансеризацію осіб-чорнобильців, працівники районних відділів соціального захисту та представники районних осередків громадських організацій, що об`єднають осіб, постраждалих унаслідок Чорнобильської катастрофи.

У травні 89 львів`ян, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, уже отримали путівки на санаторно-курортне оздоровлення в санаторії Євпаторії. Із них 36 путівок – дитячі. Погодження списків розподілу цих путівок відбулося у п`ятницю, 11 травня, під час засідання координаційної ради у справах захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *