ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник відвідає презентацію проекту "Зупинимо туберкульоз!" у Донецьку

|

Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник візьме сьогодні участь у презентації проекту „Зупинимо туберкульоз!”, який представлятимуть Донецька обласна адміністрація, Донецька обласна рада, Благодійний фонд „Розвиток України” та Корпоративний фонд Компанії „Систем Кепітал Менеджмент”. Про це передає прес-служба ЛОДА.

Загальнонаціональний проект „Зупинимо туберкульоз!” започаткований Благодійним фондом СКМ „Розвиток України” в рамках його масштабної програми „Здоров’я нації”, спрямованої на проведення системної ефективної роботи з подолання епідемії туберкульозу в Україні.

У рамках презентації Проекту відбудеться урочисте підписання Меморандуму „Україна без туберкульозу” щодо взаємодії суспільства, влади та бізнесу у боротьбі з епідемією туберкульозу. Підписання цього документу – це заклик до свідомих громадян та спроможних інституцій щодо об’єднання зусиль з метою остаточної перемоги над епідемією.

Участь у церемонії візьмуть участь представники органів державної влади, впливові політики, бізнесмени, громадські діячі. А також відомі спортсмени, медики, зірки естради та кіно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *