ОСТАННІ НОВИНИ

ЦВК вважає, що її прагнуть дискредитувати

|

Центральна виборча комісія заявляє, що окремі політики хочуть дискредитувати ЦВК напередодні дочасних виборів. Про це йдеться у заяві ЦВК, текст якої є у розпорядженні «proUA»

Як зазначається в заяві, не рядові виборці, а «представники окремих політичних сил» не відмовляють «собі в задоволенні згадати Комісію «незлим тихим словом». Як зазначають в ЦВК, критичні «оцінки діяльності Центрвиборчкому починають лунати саме тоді, коли впритул постало питання про проведення позачергових виборів народних депутатів України».

«І комусь дуже хочеться кинути кілька плям на ділову репутацію високої державної інституції, яка відповідно до Конституції та законів України організовує вибори й референдуми в державі», – вважають в ЦВК. При цьому в Центрвиборчкомі привертають увагу, «що це той же склад Комісії, який у 2006 році організував і провів виборчу кампанію з виборів народних депутатів України». «І законність дій якого щодо встановлення результатів цих виборів підтвердив своїм рішенням 25 квітня 2006 року Вищий Адміністративний Суд України», – додають в ЦВК.

В ЦВК також нагадали, що позитивну оцінку її діяльності дали в ПАРЄ.

Нагадуємо, раніше Партія регіонів запропонувала змінити склад ЦВК та перетворити її в Національну виборчу комісію.

Раніше дії ЦВК розкритикували також представники БЮТ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *