ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня починаються ремонтні роботи на площі Соборній та Галицькій

|

З понеділка, 21 травня, потрапити у центральну частину Львова стане складніше. Причиною цього стануть ремонтні роботи доріг на пл. Соборній та пл. Галицькій. Відповідно, зміниться рух деяких маршрутних таксі.

Як розповів під час сьогоднішньої прес-конференції начальник управління транспорту і зв’язку Микола Шкурган, такі тимчасові незручності триватимуть не більше двох місяців. Принаймні саме стільки часу потрібно для ремонту згаданих доріг. На Соборній і Галицькій пройдуть роботи, в першу чергу,по відновленню бруківки.

Зокрема, з понеділка свій маршрут змінять автобусні маршрути, які курсують з вулиці Личаківської у напрямку Городоцької і проспекту Чорновола. Вони скеровуватимуться нам вулицю Підвальну. Це такі маршрути як №21, №30, №36а, №63, №64, №88, №96.

Як розповів Микола Шкурган, автобусні маршрути №29, №38, №75 теж змінять свій маршрут і їхатимуть на вулицю Личаківську через Валову. Маршрути №7 та №36 протягом двох місяців матимуть кінцеву зупинку на пл. Митній.

«Незручності будуть. Однозначно, що в районі вулиці Валової, князя Романа будуть і затори, й ситуації, які важко буде оперативно врегульовувати. Тому думаю, що ми на це спробуємо впливати», – додав Шкурган.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *