ОСТАННІ НОВИНИ

За впорядкування грального бізнесу візьметься й облрада

|

На сесії Львівської обласної ради розглянуть питання щодо впорядкування грального бізнесу в області, принаймні з такою ініціативою виступила постійна комісія з питань розвитку підприємництва, торгівлі та регуляторної політики ЛОР, передає прес-служба обласної ради.

Як зазначив голова постійної комісії Михайло Задорожний, буде напрацьовано низку пропозицій, які подадуть у Кабінет Міністрів. Одна із них – заборонити видачі ліцензії суб’єктам підприємницької діяльності, які не мають у своїй власності окремих приміщень.

Для напрацювання спільного рішення комісія звернеться до інших комісій обласної ради, зокрема, до постійної комісії з питань освіти та науки, постійної комісії з питань культури, духовного відродження, засобів масової інформації і туризму, постійної комісії з питань молоді та спорту й інших, щоб вони подали свої пропозиції.

Районні державні адміністрації нададуть інформацію про дотримання законності, ліцензійних умов суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у галузі грального бізнесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *