ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські тепловики їздили до Білорусі

|

10-12 травня львівська делегація у складі радника міського голови Львова Сергія Бабака, директора ЛМКП “Львівтеплоенерго” Ігоря Марчака та головного інженера підприємства Андрія Кінаша відвідала найбільші теплоенергетичні об’єкти Білорусі, передає прес-служба міської ради.

Зокрема, львів’яни відвідали теплоелектроцентраль міст Пінськ й Осиповичі та основні об’єкти виготовлення і постачання альтернативних видів палива (лісгоспи, торфобрикетні заводи).

Представники ЛМКП “Львівтеплоенерго” озвучили свій “Проект модернізації теплопостачання м. Львова”, який передбачає повну заміну тепломереж для зменшення тепловтрат на 30%, встановлення індивідуальних теплових пунктів для регулювання окремо кожного будинку міста та перехід на альтернативні види палива.

„Завдяки впровадженню альтернативних видів палива за останній рік білоруси зменшили споживання газу на 20% і на цьому не зупиняються. Для надання якісних послуг у сфері житлово-комунального господарства в Україні, бракує насамперед комплексної державної політики у сфері теплопостачання. До прикладу, у Білорусі на розвиток та впровадження альтернативних видів палива уряд цьогоріч виділив 5 млрд. доларів, в Україні ця цифра значно менша, близько 500 млн. гривень”, – зазначив директор ЛМКП „Львівтеплонерго” Ігор Марчак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *