ОСТАННІ НОВИНИ

Наметове містечко на підтримку Януковича зникло

|

Наметове містечко на підтримку прем’єр-міністра Віктора Януковича, яке вчора зранку з’явилося в центрі Львова, сьогодні вже зникло. Наразі на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку немає жодної палатки.

За інформацією керівника прес-служби обласної організації Партії регіонів Юрія Кріля, учора по обіді Львівська міська рада звернулася до суду з проханням заборонити цю акцію. Суд підтримав міську раду, відповідно – пізно ввечері наметове містечко демонтували.

Прес-служба Львівської міської ради поки що не підтвердила цієї інформацї, але й не спростувала.

Нагадаємо, що вчора, 14 травня, біля пам’ятника Тарасові Шевченку у Львові представники Львівської міської організації “Союз молоді регіонів України” встановили 22 намети з написами – “Схід і Захід разом”, “Бійтеся не донецьких, а закарпатських бандитів”, висловлюючи так свою підтримку прем’єр-міністрові України Віктору Януковичу та парламентській коаліції.

Спочатку мітинганти заявляли, що це безстрокова мирна акція, яка продовжуватиметься не менше тижня і має на меті висловити протест оточенню Президента, зокрема Віктора Балоги, яке, на думку молодих людей, штовхає Президента на антиконституційні дії. Учора в наметовому містечку молодіжної організації Партії регіонів відбулося кілька інцидентів. Зокрема, неприхильно налаштовані львів’яни висловили своє ставлення до прихильників прем’єра в цілком передбачуваний спосіб – біло-блакитна символіка регіоналів валялася на бруківці, а з плаката «Львів підтримує Януковича» здерли частину зі словом Львів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *