ОСТАННІ НОВИНИ

Міським посадовцям виміряли тиск

|

У Львівській міській раді провели акцію з профілактики вимірювання артеріального тиску. Зокрема, працівники першої міської поліклініки Львова відвідали кабінети міських посадовців та виміряли їм артеріальний тиск. До речі, у акції «Виміряй тиск» взяв участь й міський голова Львова Андрій Садовий.

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, у Ратуші акція розпочалася об 11.30 годині. За словами лікаря-терапевта першої міської поліклініки Тетяни Крищишин, тим, у кого під час вимірювання тиску виявляли відхилення від норми, запропонували повторне вимірювання тиску та способи лікування.

Під час вимірювання тиску міським посадовцям вручили пам`ятку пацієнта для записів результатів вимірювань.

З 14 до 19 травня управління охорони здоров’я ЛМР спільно з обласним управлінням охорони здоров’я проводять у Львові акцію «Тижневик вимірювання тиску». Під час проведення акції кожен з громадян матиме змогу виміряти артеріальний тиск у медичних пунктах, який розташовані на площі Ринок, пр. Т. Шевченка, пр. Свободи та біля Львівського національного університету ім. І. Франка. Також мешканці міста можуть виміряти тиск і у міських поліклініках та лікарнях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *